HORECA FAİR EDT

13 – 16 Şubat 2024 tarihlerinde, Fuarizmir /Gaziemir’de sektör profesyonellerinin bir araya geleceği “Horeca Fair Uluslararası Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Perakende, Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Market Ekipmanları Fuarı” na, büyük buluşmaya davet ederiz.

19 – 22 Şubat 2020’de BULUŞUYORUZ.

Ankara Cad. No:97 Bağcılar İşhanı Kat. 6 Bayraklı – İZMİR 

info@glplatformfuar.com

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Bizden Haberler   /  Türkiye Fırıncılar Federasyonu İle Dev İşbirliği

Türkiye Fırıncılar Federasyonu İle Dev İşbirliği

Horeca Fair 2025 bu yıl Türkiye Fırıncılar Federasyonu işbirliğinde “Fırın, Dondurma, Pastane Ekipmanları Özel Bölümü”yle de sektörün devlerini ağırlayacak.

Farklı illerden üye işletmeler satın alma ihtiyaçlarını, yeni ticari anlaşmalarını Horeca Fair’de yapacak.

Horeca Fuarımızın Tanıtım ve İmza Töreninde Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile bir araya gelerek bu yılki Horeca Fuarı’mızı daha da özel kılan işbirliğimizi resmen başlattık!

Federasyonumuza Bağlı Fırıncılar Odalarımızın Başkanlarının da katıldığı bu törende, fuarımızın ve sektörün geleceğiyle ilgili konularda önemli bilgi alışverişlerinde bulunarak, işbirliğimizi bir adım ileriye taşıdık.

Başta Fırıncılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim BALCI olmak üzere, Fırıncılar Federasyonu ailesi ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen Oda Başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunar, bizlere takdim ettikleri nazik hediyeleri için ayrıca teşekkür ederiz.