HORECA FAİR EDT

13 – 16 Şubat 2024 tarihlerinde, Fuarizmir /Gaziemir’de sektör profesyonellerinin bir araya geleceği “Horeca Fair Uluslararası Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Perakende, Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Market Ekipmanları Fuarı” na, büyük buluşmaya davet ederiz.

19 – 22 Şubat 2020’de BULUŞUYORUZ.

Ankara Cad. No:97 Bağcılar İşhanı Kat. 6 Bayraklı – İZMİR 

info@glplatformfuar.com

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Sektörel Bilgiler   /  Catering Şirketleri

Catering Şirketleri

Gastronomi alanının diğer hizmet sektörlerinden biri olan Catering şirketleri günümüzde profesyonel sunumlarıyla çözüm üreten,  yeniliğe açık ve güçlü yapısıyla kaliteyi ön planda tutmaktadır.  Yaşamın içinde birçok alanda organizasyon gerçekleştiren cateringci girişimler Horeca Fair fuarında buluşuyor.

Bir Catering Organizasyonundan Beklentiler Nedir?

Catering denildiğinde akla her ne kadar toplu organizasyonlara yiyecek temin eden firmalar gelse de Catering şirketleri toplu organizasyonlarda hem çok pratik olmak durumunda,  hem de ekonomik koşullarda en iyi yemeği sunmak durumundadırlar.  Bunun yanı sıra sunum estetiği de catering firmaların alanı içine girmektedir.  Horeca Fair fuarı kapsamında,  catering firmaları açısından geliştirici,  profesyonel düzeyde ve cateringcilik konusunda da birçok örnek organizasyonlarla tanışma fırsatı sunmaktadır.  Müşterilerle olan bağlantılar,  yemek konusunda en iyi hizmetin nasıl verilebileceği,  uzman aşçılarla menü hazırlanması,  hazırlanan yemeklerin profesyonelce sunulması estetik ve görseller bu konuda girişimcileri teşvik edecek niteliktedir.

Catering Firmalarında Hedef Belirlemek

Bir catering firmasının beklentileri somutlaştırarak gerçeğe dönüştürmesi,  bütün ayrıntıları düşünmesi,  müşteri memnuniyetini öne çıkaran güler yüzlü davranış biçimi,  sektörel anlamda bir rekabeti de beraberinde getirmektedir.  Bir organizasyondan beklenti rüya gibi olmalı.  Bu konuda Catering girişimcilerini en son gelişmiş organizasyon tarzı ile tanışmalarını sağlamaktayız.  Her türlü organizasyon için geliştirilmiş projeler kır düğünü,  dış mekân organizasyonları,  ev bahçesi gibi birçok alternatifleri en güzel biçimde,  kaliteli menüler,  estetik görsellerle tamamlama gibi daha birçok konuda profesyonel catering hizmeti sunan firmaları bir araya getiriyoruz.  Fuarda birçok alternatifleri bir arada görme imkânının sunulduğu projeler,  organizasyonlar,  kongre ve konferans organizasyonları, yıldönümü,  yeni yıl kutlamaları gibi birçok farklı değişik konseptler bir arada sunulmaktadır.

Catering Firmalarının Kendilerini Geliştirecek Eğitim Niteliğinde Projeler

Organizasyon firmalarının sürekli gelişimini sağlayacak eğitimin önemi,  firma sahiplerinin bu konudaki girişimlerin sanatla bir araya gelişi ve kendi özgünlüğünü yaratma becerisini kullanabilecek projelerle tanışması hedeflenmektedir. Yeni bir catering şirketleri oluşturmak isteyen girişimciler,  iyi bir organizasyonun nasıl planlanıp programlanması gerektiği,  birçok konuda kendilerini geliştirme ve değerlendirme açısından son derece faydalı bir fuar organizasyonu sunmaktayız.