HORECA FAİR EDT

13 – 16 Şubat 2024 tarihlerinde, Fuarizmir /Gaziemir’de sektör profesyonellerinin bir araya geleceği “Horeca Fair Uluslararası Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Perakende, Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Market Ekipmanları Fuarı” na, büyük buluşmaya davet ederiz.

19 – 22 Şubat 2020’de BULUŞUYORUZ.

Ankara Cad. No:97 Bağcılar İşhanı Kat. 6 Bayraklı – İZMİR 

info@glplatformfuar.com

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Sektörel Bilgiler   /  Gıda Fuarı

Gıda Fuarı

Horeca firmasının öncülüğünde gerçekleştirilen fuar organizasyonu içinde yer alan gıda fuarı,  gıda sektöründeki işletmelerin rekabetini geliştirecek ve bu alanda hizmet veren tedarikçileri bir araya toplayarak yeni ürünlerin tanıtımına imkân sağlanacaktır.  Üretilen gıdaların uluslararası düzeyde ihracatı,  bu alandaki girişimcilik,  sektörün gelişmesine yardımcı olacaktır.  Fikir ve projelerin bir araya toplanacağı sektörünün üst düzey firmaları bu fuarda bir araya geliyor.  Özellikle perakende piyasasında tüketiciye ulaştırılan içecekler,  et ürünleri,  sebze,  meyve, dondurulmuş ürünler,  temel gıda maddeleri,  deniz ürünleri gibi çok çeşitli ürünler fuar stantlarında yerini alacaktır. Bu ürünlerin yöresel tatları da katılımcılara sunulacaktır.  Gıda fuarı, gıda sektöründeki gelişmelere yönelik geniş çapta çözümler,  sağlıklı ürün tüketimi,  ürünlerin sağlıklı olarak tüketiciye ulaştırılması gibi birçok alanda bilgilerinde sunulacağı bir etkinlik olacaktır.

Ünlü Şeflerin Tabak Showları

Gıda fuarı organizasyonu boyunca aşçıların, endüstriyel mutfak ekipmanları olarak gerçekleştirilecekleri şovlar,  hem malzemenin tanıtılması anlamında,  hem de en son gıda sektöründeki trendlerin yakalanması anlamında,  ünlü aşçıların,  şeflerin birbirinden farklı şovları ziyaretçilere sunulacaktır. Tüm katılımcı firmaların kendi ürünlerini ve çağın teknolojileri ile gerçekleştirdikleri yemek şovları ile Bu fuar ile aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştirilmiş olacak.  Birçok gıda ürünlerinin makarnadan bisküviye,  çikolatadan baharata,  çok geniş ürün yelpazesi bulunan stantlar ihtiyaç sahipleri ile buluşacaktır.

Gıda Sektörünün Teknoloji İle Geldiği Nokta

Uluslararası düzeyde gerçekleştirilen fuarlarda,  Türkiye’nin bu konuda çok daha ilgi odaklı olduğu görülmektedir.  Türkiye’deki fuar zenginliğini,  içeriklere bakıldığında katılımcılar ve firmaların katkıları değerlendirildiğinde çok daha sağlıklı karar vermek mümkün olacaktır. Gıda fuarı, gıda tanıtımlarının yanı sıra,  birçok konuda söyleşi ve panellerinde yer alacağı fuarda,  beslenme konusunda dünyayı yakalama Trendi,  tarımla ilgili gelişmiş teknolojiler ve bu konuda çeşitli markaların bir araya geldiği market zincirleri,  gıda Toptancıları ve girişimciler çok sayıda markalarla buluşacaktır.  Birçok firmanın katılacağı fuarda,  gıda konusunda bir zirve yakalanması,  en azından zirveye ulaşma çabalarına şahit olacaksınız.  Ayrıca küresel anlamda Türkiye’de gerçekleştirilen fuarların birer sıçrama tahtası olduğu inancı daha da yerleşecek.  Türkiye gıda sektörü konusunda en güçlü olduğu alanlardan biridir.  Dolayısıyla gıda fuarlarının sık olarak tekrarlanması ve süreklilik aktivasyonu ve bunu koruma çabası önümüzdeki sürece bakıldığında bir zorunluluk olarak görülmektedir.